COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Formula ykkösten tilasta tyly analyysi

8.1.2017 - 11:52:40


Monessa mestaruuden voittaneessa F1-tallissa vaikuttanut tekninen guru Ross Brawn antaa ESPN:n haastattelussa kriitisen analyysin Formula ykkösten nykytilasta. Brawnin mielestä F1:ltä puuttuu kunnollinen visio ja strategia.

- Formula ykköset tarvitsisi suunnitelmaa ja minua turhauttaakin, ettei suunnitelmaa näytä olevan. Kaikkeen voi reagoida. Olisi Formula ykkösille hyväksi, jos sarjalle saataisiin strategia ja suunnitelma, missä sarja haluaa olla kolmen tai viiden vuoden päästä, Brawn sanoi.

Brawnin on huhuttu korvaavan Bernie Ecclestonen F1:n kaupallisena johtajana, mutta kyse on ollut vain huhuista. Brawn toteaa, että johtaisi F1-sarjaa kyllä eri tavalla kuin Ecclestone.

- Bernie välittää F1-sarjasta ja kaupalliset vaatimukset ovat hänen mielessään koko ajan. Hän haluaa maksimoida tiimien ja osakkaiden tulot. Oma tyylini olisi erilainen. Kenties olen liian pragmaattinen, koska olen insinööri, ja kenties johtamistapani ei olisi oikea, Brawn sanoo.

Brawn paljastaa ajautuneensa Ecclestonen kanssa välillä erimielisyyksiin. Hän arvelee muutosehdotuksiensa ärsyttäneen Ecclestonea.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!