COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottaksen sopimus yhä vahvistamatta, syitä riittää

9.1.2017 - 11:45:26


Mercedeksen F1-talli ei vieläkään vahvistanut Nico Rosbergin korvaajaa kaudella 2017. Valtteri Bottaksen sopimusta on pidetty varmana, ja Mika Häkkisenkin kommenteista on voinut rivien välistä päätellä, että asia olisi käytännössä selvä. Ennen virallista vahvistusta mitään ei pidetä Formula ykkösissä kuitenkaan 100 prosenttisen varmana.

Sopimuksia ei voi julkistaa ennen kuin nimet ovat paperissa. F1-ajajan sopimuksissa on useita juridisia asioita, joista juristien on päästävä yhteisymmärrykseen.

Bottaksen tapauksessa monimutkaisinta on, että hänen sopimuksensa Williamsin kanssa on ensin irtisanottava. Williamsin ja Mercedeksen on päästävä tästä asiasta sopimukseen.

Manor-tallin ajautuminen selvitystilaan saattaa mahdollisesti pidentää prosessia. Näin arvioi ainakin toimittaja Heikki Kulta Turun Sanomien nettisivuilla. Mikäli Manor ei kykene jatkamaan Formula ykkösissä, menettää Mercedes 18 miljoonan euron tulot Manorin moottorimaksuista. Moinen summa tuo tietysti ison loven ja budjettia on järjesteltävä uudelleen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!