COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yksi kilpailu saattoi viedä F1-tallin tuhoon

10.1.2017 - 12:04:16


Formula ykkösten Manor-talli on asetettu selvitystilaan. Mikäli uutta rahoitusta ei löydetä, asettavat ulosottoviranomaiset tallin myöhemmin konkurssiin.

Manor jäi viime kaudella valmistajien pisteissä viimeiseksi, eikä saanut osuuksia Formula ykkösten kaupallisista tuotoista. Vielä ennen kahta viimeistä kisaa Manor oli kiinni kymmenennessä tilassa, joka olisi tuonut jopa 15 miljoonan dollarin bonustulot, mutta Sauber-talli nousi lopulta edelle Felipe Nasrin sijoituttua Brasilian kisassa yhdeksänneksi.

- Olimme pitkään kiinni kymmenennessä tilassa. Dramaattinen kisa Brasiliassa vei lopulta toivomme siitä sijasta ja johti lopulta tallin epävarmoihin mahdollisuuksiin kilpailla 2017. Haluan kiittää tiimiä kovasta työnteosta, sitoutumisesta sekä intohimosta. Edistyimme viime kaudella huimasti, mutta se ei riittänyt, kommentoi Manorin omistaja Stephen Fitzpatrick Fox Sportsin mukaan.

Mikäli Manor olisi saanut saanut 15 miljoonan dollarin bonuspotin, olisi jatko sillä todennäköisesti turvattu. Nyt tallilla on pari kuukautta aikaa löytää rahoitusta, jotta toiminta voisi jatkua.

Felipe Nasr ei hyötynyt pistesijastaan. Sauber ei jatkanut hänen kanssaan yhteistyötä, koska Banco do Brasil ei jatkanut Nasrin tallipaikan rahoittamista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19