COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ranskalaisajajalta katkerakin kommentti Red Bullista

11.1.2017 - 11:55:01Ranskalaiskuski Jean-Eric Vergne kisasi Formula ykkösten Toro Rosso-tallissa 2012-14. Red Bull ei kauden 2014 jälkeen jatkanut kuitenkaan yhteistyötä, eikä Vergne ole päässyt kisaamaan Formula ykkösissä sen jälkeen.

Vergne totesi hiljattain ranskalaismedioille olevansa Red Bullille toki kiitollinen F1-urastaan, mutta toteaa Red Bullin myös vaikuttaneen merkittävästi urakehitykseensä. Red Bull vastasi hänen manageroinnistaankin, eivätkä neuvottelut muiden tiimien kanssa olleet mahdollisia.

- Oli aika outo tilanne, kun Red Bull oli myös suurin esteeni. Lähtiessäni F1:stä minulla ei ollut manageria. On hyvä asia, kun asiat sujuvat Red Bullin kanssa, mutta kun asiat eivät suju, ei voi mennä minnekään. Olin onnekas, että pääsin Red Bullin kautta F1:een, mutta he myös lopettivat urani siellä, Vergne kertoo.

Vergne painottaa pärjänneensä Toro Rossolla 2012-13 hyvin Daniel Ricciardoa vastaan, eikä omasta mielestään pärjännyt huonosti. Parhaat tulokset olivat kuutostilat Montrealista 2013 sekä Singaporesta 2014.

Red Bull päätti 2015 korvata Vergnen Toro Rossolla kuitenkin Max Verstappenilla ja Carlos Sainzilla ja otti ykköstallinsa ajajaksi Daniil Kvyatin, jonka Verstappen myöhemmin syrjäytti. Vergne pääsi Ferrarin testiajajaksi, mutta sitäkään kautta kilpakuljettajan paikkaa ei F1:stä irronnut.

Kilpaa Vergne on ajanut 2015-16 sähköautosarja Formula E:ssä. Hän on saavuttanut Formula E-kisoista kaksi kakkostilaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille tärkeä jatkosopimus

20.4.2018 10:33:46