KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Miljardeja takoneelle Bernie Ecclestonelle tyly ilmoitus: "Ei ole tehnyt hyvää työtä"

18.3.2017 - 09:27:25


Bernie Ecclestone, 86, sai väistyä Formula ykkösten kaupallisen johtajan paikalta tammikuussa. F1:n uusi omistaja Liberty Media ei nähnyt Ecclestonella olevan tulevaisuutta F1:n johdossa.

Sky Sportsin haastattelussa Ecclestone valittelee, ettei saanut edes tilaisuutta tehdä yhteistyötä Liberty Median kanssa. Ecclestone ehdotti, että olisi toiminut tehtävässään vuoden verran ja Liberty Media olisi sitten päättänyt jatkosta.

- Eri ihmiset johtavat yrityksiään eri tavalla. Tässä tapauksessa kyse on tyypillisestä amerikkalaisesta johtamistavasta. Kuvaillaan asiasta varovaisesti: He ostavat auton ja haluavat ajaa sitä, Ecclestone kommentoi.

Ecclestonen paikan otti Chase Carey. Tosin hän ei ole yhtä laajassa roolissa kuin Ecclestone, vaan Ross Brawn ja Sean Bratches hoitavat johtotehtäviä myös.

- He halusivat Chasen johtotehtäviin. Luulen, että nämä ihmiset ovat ajatelleet ja Chase on sanonutkin, että en ole tehnyt kovinkaan hyvää työtä viimeisen kolmen vuoden aikana. Mielestäni kyllä olen ja CVC (aiempi omistaja) on ollut sitä mieltä myös. Olen saanut aikaiseksi 1,5 miljardin tulot vuosittain ja osakkeilla on ollut paljon arvoa. Jos olisin tehnyt kurjaa työtä, olisivat he saaneet osakkeensa kenties halvemmalla, Ecclestone kertoo.

Ecclestone sai lohdutukseksi "kunniapuheenjohtajan" tehtävän. Hän ei tiedä, mitä hänen "toimenkuvansa" pitää sisällään.

- Ainoa asia, jota Chase on minulta pyytänyt, on että neuvottelisin Brasilian presidentin ja pyytäisin häneltä lisää rahaa F1-kisaan, koska muuten saatamme menettää sen kisan. En haluaisi menettää sitä kisaa, koska panin sen kisan alulle 45 vuotta sitten ja se on hyvä kisa, Ecclestone ilmoittaa sarkastisesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!