COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Fernando Alonsolla vähän vaihtoehtoja

18.3.2017 - 11:03:18


Fernando Alonso on tehnyt selväksi, ettei McLaren-Hondan suoritustaso miellyttänyt häntä Barcelonan testeissä. Teknisiä ongelmia riitti ja Sauberin ohella McLarenin auto oli hitain.

Alonson sopimus McLarenin kanssa on katkolla tämän kauden jälkeen. Alonson on spekuloitu haluavan vaihtaa tallia, mutta kilpailukykyiset vaihtoehdot ovat vähissä.

Ferrarilla Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin sopimukset ovat katkolla vuoden lopussa, mutta Alonsoa tuskin halutaan talliin takaisin. Alonso itse asiassa "savustettiin" ulos Ferrarilta kauden 2014 jälkeen. Sopimus purettiin, kun Alonso sai yhtä rahakkaan diilin McLaren-Hondalta.

Mercedeksellä Valtteri Bottaksen sopimus on katkolla tämän kauden jälkeen. Jos Bottas halutaan korvata toisella ajajalla, tuskin Alonso tulee valituksi. Mercedes satsaa nuoriin ajajiinsa Esteban Oconiin ja Pascal Wehrleiniin, joista Ocon ajaa tänä vuonna Mersun tuella Force Indialla ja Wehrlein Sauberilla.

Alonson vaihtoehtona voisi olla Renault, joka vielä toistaiseksi on selkeästi jäljessä Mercedeksestä ja Ferrarista. Renault on Alonsolle tuttu talli vuosilta 2002-06 ja 2008-09. Hän voitti Renaultilla 2005 ja 2006 maailmanmestaruuden.

Alonso saattaisi myös jättää Formula ykköset kokonaan ja kisata ensi vuonna urheiluautoissa. Siellä häntä odottaisi rahakas sopimus sekä mahdollisuus taistella Le Mansin 24 tunnin ajon voitosta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

20.4.2018 06:33:16