KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ävieriään isän rahoittama F1:n tulokasteini ei piittaa kritiikistä

18.3.2017 - 11:17:47


Kanadalaisajaja Lance Stroll ajaa ensi viikonloppuna Australian Melbournessa uransa ensimmäisen F1-kisansa. Stroll on vasta 18-vuotias, mutta sai paikan Williams-tallista isänsä paksun lompakon avittamana.

Strollin kypsyyttä Formula ykkösiin tietysti epäillään. Hänelle povataan vähäisen kokemuksensa takia suuria vaikeuksia. Strollia itseään spekuloinnit eivät hetkauta.

- En välitä kritiikistä. Se ei kuulu minulle. Olemme kaikki ammattilaisia. Asioita tapahtuu moottoriurheilussa ja täytyy vain näyttää osaamisensa kisoissa, Stroll kanadalaismedian mukaan.

Tarkkoja tavoitteita Stroll ei ole itselleen asettanut.

- Täytyy vain pysyä rauhallisena, eikä tarkkaa tavoitetta tarvitse asettaa. Täytyy tehdä työ ja katsotaan sitten, missä olemme.

Melbournen Albert Park on Strollille uusi kokemus.

- Rata on minulle tietenkin uusi. En ole ollut siellä aiemmin. Rata on erilainen, eikä kyse ole normaalista kisaviikonlopusta. Viikonlopun aikana rata myös muuttuu. Se on katurata ja paljon on opittavaa, mutta etenen askel kerrallaan, Stroll ilmoittaa.

Stroll uskoo Mercedeksen, Ferrarin ja Red Bullin olevan muita edellä. Valmistajien nelostilasta tulee hänen mukaansa tiukka taistelu.

Barcelonan testeissä Stroll jäi kokeneen tallikaverinsa Felipe Massan kierrosajoista. Hän sai huomiota myös ulosajollaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!