COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

David Coulthard Valtteri Bottaksesta: "Emme tiedä hänestä mitään"

19.3.2017 - 11:13:46


Entinen F1-kuljettaja ja nykyinen tv-asiantuntija David Coulthard toteaa Daily Mailin haastattelussa, ettei Valtteri Bottaksen alkavan kauden tuloksia voi ennustella. Coulthardin mukaan on täysi arvoitus, millä tasolla Bottas on Mercedeksellä.

- Nico (Rosberg) voitti mestaruustaistossa Lewisin (Hamilton) ja osoitti Lewisin olevan lyötävissä, joten Bottaksella on tilaisuus osoittaa olevansa poikkeuksellinen. Emme tiedä paljoa Bottaksesta. Tiedämme toki hänen olevan lahjakas, suomalainen ja kyvykäs vastaamaan kysymyksiin kivalla ja kohteliaalla tavalla, mutta kivaa olisi, jos hänen ja Lewisin välillä olisi kitkaa, Coulthard kommentoi.

Coulthardin mukaan Hamiltonin ja Rosbergin "vihollisuuksien" päättyminen vei väriä F1-sarjasta. Coulthardin mukaan fanit eivät halua, että kuljettajat olisivat kivoja toisilleen, vaan tarvitaan persoonallisuuksia ja taistelua.

Hamiltonin itseluottamus johtuu Coulthardin mukaan siitä, että tämä tietää lyövänsä vastustajansa nopeutensa avulla.

- Lewis on sanonut tulevansa Bottaksen kanssa toimeen hyvin, mikä kenties tarkoittaa, ettei Bottas ole haastanut häntä insinöörihommissa tai näyttänyt mitään dataa, joka pelottaisi häntä. Todiste Williamsilta oli, ettei Bottas ole Hamiltonin tasolla, mutta ehkä Bottas yllättäen rupeaakin esiintymään voittajakoneella tavalla, jota ei ole odotettu, Coulthard kommentoi.

F1-kausi 2017 alkaa ensi viikonloppuna Australian Melbournessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!