KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

David Coulthardilta paljastus Häkkisestä ja arvio Räikkösen mahdollisuuksista

19.3.2017 - 11:49:17


Mika Häkkinen ja David Coulthard ajoivat Formula ykkösissä tallikavereina McLarenilla 1996-2001. Sinä aikana Häkkinen voitti kaksi maailmanmestaruutta, mutta Coulthard ylsi parhaimmillaan vain MM-hopealle. Osakilpailuja Häkkinen voitti ajanjaksolla 20 ja Coulthard 11.

Daily Mailin haastattelussa Coulthard kertoo, ettei hän muodostanut Häkkisen kanssa ystävyyssuhdetta.

- En ole koskaan pitänyt tallikavereistani. Tulin Mikan kanssa toimeen, mutta emme olleet kavereita, koska hänen menestyksensä oli merkki epäonnistumisestani tai päin vastoin, Coulthard kertoo Daily Mailin haastattelussa.

Vapaa-ajallaan Monacossa Häkkinen ja Coulthard eivät tavanneet toisiaan.

- Asuimme melko lähellä toisiamme, mutta menimme eri autoilla lentokentälle, matkustimme eri koneilla ja ajoimme eri autoilla radoille, joten näimme toisemme vain kokouksissa. Se oli naurettavaa, mutta kyse oli kilpailusta. Haluat lyödä tallikaverisi, joten on vaikeaa olla ystäviä, Coulthard kertoo.

Vuosina 2002-04 Coulthardin tallikaverina McLarenilla ajoi Kimi Räikkönen, joka nousi melkein heti tallin ykköstähdeksi. Vielä 13 vuotta myöhemmin Räikkönen ajaa Ferrarilla. Coulthard ei usko, että Räikkönen voisi voittaa mestaruutta.

- Räikkönen oli viime kauden toisella puoliskolla paljon parempi kuin kauden alussa, mutta en näe, että hänen iässään oltaisiin yhtäkkiä samalla tasolla kuin hän oli vähän päälle parikymppisenä. Hänellä on kykyä voittaa kisoja, mutta en usko hänen voittavan Sebastian Vetteliä, Coulthard sanoi.

Coulthardin mukaan hyvä tilanne olisi, jos Ferrari olisi yhtä nopea kuin Mercedes ja Räikkönen laittaisi Vettelille painetta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!