COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Verstappen pelkää: Mercedes ja Ferrari Red Bullin edellä

20.3.2017 - 11:54:59


Formula ykkösten tallien välisistä eroista saadaan selvyyttä ensi viikonloppuna, kun kauden avauskisa ajetaan Australian Melbournessa. Barcelonan testien perusteella suurimmat suosikit ovat Ferrari ja Mercedes. Red Bull ei yltänyt kierrosajoissa kahden kärkitiimin tasolle.

Red Bullin superteinikuljettaja Max Verstappen arvioi, ettei Red Bull välttämättä ole kärjessä.

- On tietysti vaikeaa sanoa, kenellä on parempi auto, mutta Ferrari on vahvempi kuin viime vuonna. Mercedes tulee olemaan siellä myös. Luulen, että he eivät ole näyttäneet todellista potentiaaliaan. Aiempinakin vuosina oli niin. Meidän osaltamme on vaikea sanoa. Luulen, että emme ole paras talli vielä, mutta katsotaan, kuinka käy, Verstappen kommentoi verkkosivuillaan.

Viime kaudella Red Bull paransi tasoaan kauden edetessä.

- Tällä hetkellä Ferrari ja Mercedes ovat kärjessä, mutta toivottavasti viime vuoden tapaan parannamme rytmiämme asteittain. Voimme tehdä parempaa työtä kuin viime vuonna, joskin se vaatii kovaa työtä, Verstappen analysoi.

Red Bull sijoittui valmistajien pisteissä viime kaudella toiseksi. Kuljettajien pisteissä Red Bullin Daniel Ricciardo oli kolmas ja Verstappen viides. Ricciardo jatkaa tänä vuonna Verstappenin tallikaverina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

20.4.2018 06:33:16