COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

McLaren selviää surkeudestaan? "Vihdoin päivä ilman isoja ongelmia"

20.4.2017 - 10:15:26


McLaren-Hondalla on riittänyt teknisiä ongelmia F1-kauden avauskisoissa ja Hondan tehovajeen takia tallin tilanne on vaikuttanut suorastaan surkuhupaisalta. Tallin kuljettaja Fernando Alonso on antanut medialle sarkastisia kommentteja tiiminsä tilanteesta ja päätti jättää Monacon kisan väliin kisatakseen Indianapolisissa.

Tiistaina ja keskiviikkona McLaren pyrki selvittelemään ongelmiaan Bahrainin testeissä. Tositoimiin päässyt tiimin belgialaiskuski Stoffel Vandoorne, joka moottorivian takia ei päässyt mukaan Bahrainin kisaan ollenkaan, totesi tiimin edistyneen.

- Oli todennäköisesti kauden paras päivä toistaiseksi. Ensi kertaa oli päivä ilman suuria teknisiä ongelmia ja saimme suoritettua testiohjelmamme, Vandoorne sanoi medialle.

Vandoornen mukaan autossa oli uudistuksia.

- Autossa oli muutamia uusia osia, melko perusteellisia sellaisia, joita halusimme kokeilla, joten oli hyödyllistä, mitä kilpailukykyyn tulee, Vandoorne ilmoitti.

McLarenin tallipomo Eric Boullierkin vakuutteli asioiden edenneen positiivisempaan suuntaan. Hänen mukaansa ongelmien ratkaiseminen on haastavaa, mutta Honda tekee kovasti työtä ymmärtääkseen, mistä ongelmat johtuat.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!