COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Fernando Alonson ratkaisu hämmästyttää: "En todellakaan ymmärrä"

20.4.2017 - 10:58:25


Fernando Alonso kohautti viime viikolla ilmoitettuaan, ettei osallistu toukokuun lopulla ajettavaan Formula ykkösten Monacon osakilpailuun. Alonso haluaa samaan aikaan kisata Indianapolisin 500 mailin ajossa.

Alonson ura on viime vuosina kulkenut tuskaisasti. Hän on tienannut Ferrarilla ja McLarenilla kyllä paljon rahaa, mutta kausi 2017 on hänelle jo neljäs perättäinen autolla, jolla ei ole mahdollista taistella voitosta.

Red Bullin tallipomo Christian Horner hämmästelee Alonson ratkaisua.

- En todellakaan ymmärrä. Monaco on kauden suurin kisa ja moottoritehoilla on siellä vähemmän merkitystä. Jos vielä sataa, voi Monacossa saavuttaa heikommallakin autolla kauden parhaan tuloksensa. Jos kuljettaja päättääkin mennä toiseen sarjaan, jossa ei ole koskaan ajanut, on se outoa, mutta kaikki kunnioitus hänelle, Horner sanoi Movistarin mukaan.

Hornerin mukaan Alonsoa ottaa varmasti päähän.

- Fernando on turhautunut ja vihainen, koska hänen pitäisi olla ajamassa kilpailukykyistä autoa. Hänen on yksi maailman parhaista kuljettajista ja on turhauttavaa kaikille nähdä hänet nykyisessä tilanteessaan. Mutta se johtuu siitä, että häntä neuvottiin väärin, kun hän teki päätöksiä, Horner totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!