COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Carlos Sainz saattaa nousta Red Bullille

20.4.2017 - 11:47:02


Espanjalaiskuski Carlos Sainz joutui jatkamaan Formula ykkösissä tällä kaudella vielä Red Bullin kakkostallissa Toro Rossolla. Renault teki Sainzille tarjouksen ja Sainz olisi halunnut vaihtaa leiriä, mutta Red Bull torppasi siirron, koska sillä oli oikeidet Sainzin palveluksiin.

Sainz on antanut ymmärtää, ettei halua jatkaa Toro Rossolla enää ensi kaudella. Hän haluaa parempaan talliin ja uskoo taitojensa riittävän menestymiseen huipputallin autolla.

Red Bullin tallipomo Christian Horner tekee kuitenkin selväksi, ettei Red Bull tule luopumaan Sainzista.

- Carloksella on sopimus Red Bullin kanssa, joka nosti hänet Formula ykkösiin ja häneen on tehty investointeja. Tällä hetkellä meillä ei ole halua luopua kuljettajistamme. Carlos kehittyy ja Toro Rossolla on hyvä auto, jonka pitäisi antaa hänelle hyviä tilaisuuksia. Hän on hyvin nuori, mutta arvostamme hänet korkealle ja siksi emme halua päästä hänestä eroon, kommentoi Horner Movistarin haastattelussa.

Huhujen mukaan Sainz nostettaisiin ensi kaudella Red Bullille. Hän korvaisi Daniel Ricciardon, joka saattaisi siirtyä Ferrarille Kimi Räikkösen tilalle.

- Italiassa on aina huhuja, kuittasi Horner.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!