COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Renault hämmästeli vauhtinsa parannusta - eivät tienneet syytä

16.5.2017 - 15:15:55


Ranskalaisen autonvalmistaja Renaultin F1-talli ei osannut antaa syytä sille, miksi tallin ajokkien vauhdin osalta tapahtui selkeä heilahdus Espanjan kisaviikonloppuna. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna Renaultin suoritus oli parempi itse kisassa kuin aika-ajoissa.

Ranskalaistallilla on ollut tavoite olla kärkikahinoissa mukana jälleen kun se osti Lotus-tallin toiminnot itselleen. Vaikka aika-ajot ovat sujuneet tallilta erittäin hyvin, on kisoista jäänyt yleensä luu käteen.

Nico Hülkenberg oli aika-ajoissa vasta sijalla 13 mutta kisasta tuli mairea tulos kuudennella sijalla. Talli ei tiennyt syytä vauhdin roimaan parantumiseen.

- Se oli todella omituinen viikonloppu, tallin pomo Cyril Abiteboul kertoi Motorsport.comin mukaan.

- Yleensä olemme erittäin hyviä aika-ajoissa, mutta sunnuntaisin on aina ongelmia. Tällä kertaa homma olikin päinvastoin. En tiedä mistä se johtui. Olimme täysin yllättyneitä, erittäin turhautuneita ja shokissa aika-ajojen jälkeen. Sunnuntaina kaikki meni putkeen.

- Joitain teorioita toki on ja luulen, että kyseessä vain oli sattumusten summa. Tuuli ja miten renkaat toimivat tietyn ikkunan aikana, Abiteboul pyöritteli.

Kuudes sija on tallin paras tulos uuden aikakautensa aikana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Adam Masuhr löysi uuden seuran

19.4.2018 16:29:59