COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Carlos Sainzin Ferrari-huhut tyrmätään

18.5.2017 - 12:54:12


Carlos Sainz olisi päässyt tällä kaudella kisaamaan Renaultin F1-tallissa. Sainz olisikin hyväksynyt Renaultin tarjouksen, mutta Red Bull ei hyväksynyt, joten Sainz joutui jatkamaan Red Bullin kakkostallissa Toro Rossolla.

Red Bullin päätös oli Sainzille sinänsä kunnianosoitus. Red Bullilla on halua Sainzin nostamiseksi ykköstallinsa kuljettajaksi, mutta päätöstä asiasta ei ole.

- Puhumme kuljettajien kanssa perinteisesti kesällä, kommentoi Red Bullin moottoriurheilupomo Helmut Marko El Confidencial-lehdelle kysyttäessä mahdollisuudesta, voisiko Red Bull vapauttaa Sainzin muualle.

Max Verstappenilla ja Daniel Ricciardolla on Red Bullin kanssa ensi kaudesta sopimus voimassa. Jos toinen heistä lähtee esimerkiksi Ferrarille, vapautuisi Sainzille paikka.

Markon mukaan Sainzia Ferrari ei ole kysellyt.

- Ferrari ei ole ollut meihin yhteydessä Carlosista. Ne puheet olivat Carlos seniorin unelmia. Toistaiseksi kukaan ei ole soitellut meille, Marko sanoi.

Marko painottaa, että Sainzin on myös pärjättävä radalla.

- Hänen pitää pystyä keskittymään tekemään radalla niin hyvää työtä kuin mahdollista ja kehittyä automaattisesti. Tarvitsemme myös varakuljettajan ja Carlos on paras vaihtoehtomme, selvensi Marko Sainzin tilannetta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uruguay on menossa lohkovoittoon

25.6.2018 17:33:07