COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mersu-pomo ihmeissään Hamiltonin kohtelusta - "En ymmärrä"

16.7.2017 - 22:38:07


Mercedeksen F1-tallin päällikkö Toto Wolff sanoo Lewis Hamiltonin vastanneen kriitikoilleen Silverstonen sunnuntain kisassa. Brittikuljettaja voitti kotikisansa näytöstyyliin.

Hamilton ei osallistunut formula ykkösten promotapahtumaan Lontoossa tällä viikolla ja sai "katoamistempustaan" paljon kritiikkiä osakseen. Hamilton oli aktiivikuskeista ainoa, jota ei nähty Lontoossa. Wolffin mielestä juuri tämä siivitti Hamiltonin voittoon.

- Joskus tarvitset oikeanlaisen impulsin saadaksesi itsestäsi kaiken irti ja ehkä tämä oli nyt vastaus kriitikoille, Wolf sanoi Crash.netin mukaan.

- En silti ymmärrä, miksi brittiläinen sankari saa niin paljon lokaa niskaansa kotikisan alla. Ehkä se teki hänestä kuitenkin vielä keskittyneemmän ja hän halusi näyttää faneille, miten hän pystyy ajamaan, Wolff pohti.

Hamilton kavensi eron MM-sarjaa johtavaan Sebastian Vetteliin enää vain yhteen pisteeseen. Onko Hamilton nyt ykkössuosikki?

- Minusta meidän ei kannattaisi keskittyä suosikin löytämiseen. Kausi on nyt puolivälissä ja 250 pistettä on jaossa, Wolff muistutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

JYP pelaa CHL-finaalissa!

16.1.2018 21:09:05

 

HIFK:n outo kirous murtui viimein

16.1.2018 20:54:21