COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Red Bull-pomo lyttäsi täysin Halo-systeemin: "Kohta ei ole ajajaa ollenkaan"

10.8.2017 - 17:22:45


F1-talli Red Bullin pomo Christian Horner on kertonut ESPN-kanavan haastattelussa, että ensi kaudeksi tulossa oleva Halo-turvasysteemi ei istu autoihin ollenkaan. Hornerin mukaan FIA ajoi itsensä nurkkaan kun se ilmoitti, että uusi systeemi otetaan käyttöön 2018, vaikka kaikki tallit eivät olleet sen puolella. Muun muassa Mercedeksen Niki Lauda kertoi aiemmin, että Halo tulee "tuhoamaan F1-sarjan DNA-rakenteen".

- Kun Halo ensimmäistä kertaa esiteltiin niin se jätti FIA:n hyvin vaikeaan asemaan. Sen piti julkistaa, että systeemi tulee jossakin muodossa autoihin, sillä jos jokin onnettomuus olisi sattunut, olisi se saanut paljon rapaa niskaansa ellei julkistusta olisi tehty, Horner hahmotti asiaa.

- Sen takia olemme tutkineet myös Aeroscreenin käyttömahdollisuutta, joka on esteettisesti paljon parempi kuin jokin "varvastossu-systeemi" mikä Halo todellisuudessa on, Horner tylytti.

- Sitten tuli vielä Shield mutta sen kohdalla aika ja rahoitus on loppumassa kesken. FIA on nyt ajanut itsensä ikään kuin nurkkaan kun Halo on nyt ainoa saatavilla oleva vaihtoehto heille.

- Entisenä ajajana ajoin avoimella autolla ja mitä sitten tehdään karting-autoille? Mihin tämä loppuu? Kohta ei varmaan ole autoissa ajajaa ollenkaan, Horner päästeli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luis Suarez iski Uruguayn johtoon

20.6.2018 18:57:02