COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Uusi F1-pomo ottaa pesäeroa Ecclestoneen, USA:n valloitus tehdään huolella

11.8.2017 - 11:05:38


Formula ykkösten uusi omistaja yhdysvaltalaiskonserni Liberty Media on uusimassa F1-bisneksen rakennetta. F1:n kaupallisena "diktaattorina" yli kolmevuosikymmentä toimineen Bernie Ecclestonen toimintamalleja muutetaan. F1 on saamassa lisää näkvyyyttä netissä ja kisahakukin uudistetaan.

- En halua kritisoida Bernietä, koska hän teki monia asioita hyvin. Mutta hän teki liikaa lyhyen aikavälin sopimuksia. Jos haluamme kisan New Yorkiin, vaatii se aikaa ja hyvää suunnittelua, kommentoi Ecclestonen seuraaja Chase Carey Auto Bildin haastattelussa.

Carey kertoo, että Ecclestone teki sopimuksen ja lopun hoiti kisan promoottori. Maailma kuitenkin muuttuu ja Liberty Media toimii toisella tavalla.

F1 on ollut Yhdysvalloissa pieni laji. Careylla on viisivuotissuunnitelma Yhdysvaltojen markkinoiden varalle.

- Tulisi valloittaa ihmisten mielet. Sellaista ei tee Phoenixissa, mutta New Yorkissa tai Miamissa kyllä. Olemme saaneet jo merkkejä tästä, kun olemme lisänneet sitoutumistamme sosiaalisessa mediassa, jossa olemme saaneet yhä enemmän palautetta Yhdysvalloista. Siellä on suurempi fanipohja, kuin olimme ajatelleet.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luis Suarez iski Uruguayn johtoon

20.6.2018 18:57:02