COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsalainen F1-kuski myöntää jatkonsa epävarmaksi

16.8.2017 - 17:49:25


Ruotsalaisajaja Marcus Ericsson ajaa Formula ykkösissä neljättä kauttaan. Menestystä ei ole tullut parhaan tuloksen oltua 2015 Australian kisan kahdeksas tila, mutta kalustokaan ei ole ollut parasta luokkaa. 2014 Ericsson kisasi Caterhamilla ja nyt hän ajaa kolmatta kauttaan Sauberilla.

Ericsson katsoo ajaneensa tällä kaudella hyvin. Hän muistuttaa haastaneensa tasaisesti tallikaveriaan Pascal Wehrleinia, jota pidetään F1:n merkittävänä lupauksena. Tosin aika-ajojen osalta Ericsson myöntää, että olisi voinut pärjätä paremminkin.

- Olen mielestäni hyvässä asemassa tiimissä. Olen ollut täällä jo muutamia vuosia ja ympäristö on minulle hyvä. Mutta haluaisin ajaa kilpailukykyisemmällä autolla mahdollisimman pian. Toivottavasti tämä vuosi toisi kehitystä, Ericsson sanoi Motorsportin mukaan.

Ericssonin jatko F1:ssä ensi kaudella on epävarmaa.

- Minullaa ei ole ensi kaudelle sopimusta, enkä ole varma, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. On vaikeaa osoittaa taitojani, koska olen ajanut yhdessä hitaimmista autoista koko F1-urani ajan. Voin vain tehdä parhaani ja toivottavasti jonain päivänä olen tallissa, jossa voisi taistella voitoista, Ericsson sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

NHL, lauantain tulokset

18.2.2018 08:23:24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inter Milan koki yllätystappion

17.2.2018 23:43:43