COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kevin Magnussen jatkaa Haasilla: "Tiesin jo aiemmin, mutta kiva että kerrottiin"

17.8.2017 - 14:41:06


Formula ykkösten Haas-tallin omistaja Gene Haas vahvisti jo heinäkuussa, että Romain Grosjean sekä Kevin Magnussen jatkavat tallin kuskeina ensi vuonna. Nyt Magnussen kertoo, ettei uutta sopimusta tehty.

- Tiesin, että kun allekirjoitin sopimuksen, olisi se kaksivuotinen sopimus, joten jatko ei tule minulle uutisena. Mutta hyvä, että Gene kertoi asiasta kaikille virallisesti, Magnussen kertoo Motorsport Weekille.

Magnussen toivoo, ettei hänen tarvitsisi enää vastailla kysymyksiin jatkostaan, kun Haas on jo ilmoittanut asiasta. Tilannettaan Magnussen pitää hyvänä, koska hänen ei tarvitse keskittyä seuraavan kauden sopimusneuvotteluihinsa.

- Tässä tilanteessa on kiva olla, koska muutaman viimeisen F1-kauteni aikana on ollut turhauttavaa puhua sopimuksesta loppukauden jokaisessa kisassa. Nyt suunnitelma on selvillä ja voin keskittyä puhtaasti ajamaan kilpaa, Magnussen toteaa.

Tanskalainen Magnussen ajaa F1:ssä neljättä kauttaan. Hän aloitti 2014 McLarenin kilpakuskina, mutta putosi seuraavalla kaudella McLarenin varakuskiksi. 2016 Magnussen ajoi Renaultia, jolta vaihtoi viime talvena Haasille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19