COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Räikkösen entinen tallikaveri Span hurjasta radasta: "Siitä tulee sairas olo"

21.8.2017 - 12:31:57


Formula 1 palaa kesätauolta ensi viikonloppuna, kun MM-sarja jatkuu Belgian osakilpailulla Spassa.

Spa on F1-kuljettajien keskuudessa suosittu rata ja muun muassa Kimi Räikkönen pitää sitä lempiratanaan. Span kilpailu alkaa rajusti, kun heti ensimmäisen mutkan jälkeen vuorossa on pitkä suoran pätkä, joka jatkuu mutkana ylämäkeen. Tuo kohta tunnetaan nimellä Eau Rogue. Rata on myös monilta muilta osin hyvin nopea. Pitkiä suoria riittää.

- Ensimmäisen kierroksen kun vetää täysillä, niin siitä tulee sairas olo. Se on kuin vuoristorataa. Siinä mennään ylös ja alas. Aluksi sitä ajattelee, että mitähän tästä tulee, mutta sitten sitä osaa taas nauttia g-voimista, Räikkösen entinen tallikaveri ja nykyään Haas-tallissa ajava Romain Grosjean sanoo F1 Todaylle.

- Ensimmäisestä mutkasta pitää päästä hyvin ulos, jotta pääsee täyteen vauhtiin Eau Rogueen. Se on paikka, missä et halua tehdä virhettä, Grosjean jatkoi.

Romain Grosjeanille rata tärkeä, sillä siellä hän voitti GP2-mestaruuden vuonna 2011. Hän otti radalla myös F1-sarjassa uransa toistaiseksi viimeisimmän podium-paikan vuonna 2015. Sama on tavoitteena nytkin, vaikka Haas-talli onkin ollut kaukana kärjestä.

- Jos lähdet kisaviikonloppuun ilman, että ajattelet olevasi paras, et voi voittaa. Haluan aina olla podiumilla, ranskalainen linjasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19