COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kokeneen F1-kuljettajan tulevaisuus on edelleen auki - "Hän oli kiltti palatessaan"

11.9.2017 - 13:00:09


Williamsin F1-talli ei ole vielä päättänyt kuljettajansa Felipe Massan tulevaisuudesta. Massa ehti jo kertaalleen lopettaa pitkän uransa viime kauteen, mutta tuli auttamaan Williams-tallia sen jälkeen, kun Valtteri Bottas oli siirtynyt Mercedekselle.

Massa oli Williamsille tuossa kohtaa varma ratkaisu, sillä tuossa vaiheessa yhtä kokeneen kuljettajan löytyminen olisi ollut vaikeaa - ellei jopa mahdotonta. Massan suorituksiin ollaan oltu tyytyväisiä tallissa, mutta silti hänen jatkonsa on edelleen epävarmaa.

- Felipe on tehnyt fantastista työtä, tämä on ollut bonus meille tänä vuonna. Hän oli erittäin kiltti palatessaan meille ja hän on todellakin antanut meille sitä, mitä me olemme toivoneet, Claire Williams sanoi PlanetF1:n mukaan.

- Tietysti kaksi edellistä kisaa ovat olleet hänelle vaikeita, mutta olemme päässeet siitä jo yli. Nyt katsomme jo eteenpäin ja odotamme hänen suorittavan hyvin myös jatkossa. Sen jälkeen meidän pitää vain katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Williams sanoi.

Claire Williams korosti myös, että juuri nyt talli keskittyy vain tähän kauteen ja ratkaisut ensi kauden kuljettajista tehdään vasta myöhemmin. Sekä Robert Kubica että Sergio Perez on yhdistetty Williamsiin viime viikkoina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!