COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-kuskilta raju uhkaus tallilleen - "Ensi vuonna sen on tapahduttava"

13.9.2017 - 14:05:51


F1-kuljettaja Daniel Ricciardo on pettynyt Red Bull-tallin kilpailukykyyn. Ricciardo antoi Autosportille varsin suorasanaisen haastattelun, missä hän ottaa kantaa tulevaisuutensa.

Ricciardo on ajanut jo kauan tallissa, mutta talli ei ole tuona aikana päässyt lähelle maailmanmestaruutta. Sebastian Vettel voitti Red Bullilla neljä maailmanmestaruutta, mutta sen jälkeen alkoi vaikeammat ajat.

- En halua lähteä formula ykkösistä ilman maailmanmestaruutta. Ainakin tällä hetkellä uskon, että pystyn sen myös voittamaan. Mielummin ennemmin kuin myöhemmin, Ricciardo sanoo Autosportille.

Red Bull ei kuitenkaan välttämättä ole oikea talli mestaruustavoitteen suhteen.

- Luulin todella, että meillä on siihen hyvä mahdollisuus tänä vuonna, mutta se ei mennytkään niin. Sen on tapahduttava ensi kaudella, ainakin minun näkökulmastani. Olen ollut täällä jo vuosia ja olen sitä mieltä, että meidän pitää ottaa isompi steppi ensi kaudeksi kuin mitä tällä kaudella on nähty. Vain se voisi vakuuttaa minut siitä, että pystyn voittamaan Red Bullin kanssa, Ricciardo täräytti.

Jo aiemmin myös Max Verstappen on ilmaissut tyytymättömyytensä Red Bull-talliin ja on uhkaillut lähdöllä. Voi pian olla niin, ettei kumpikaan kuljettaja halua jatkaa tallissa enää sopimusten päätyttyä.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Singaporen GP:llä.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!