COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottakselle sataa ylistystä - "Jatkosopimusta ei tarvinnut miettiä yhtään"

13.9.2017 - 14:50:10


Mercedes F1-talli vahvisti keskiviikkona Valtteri Bottaksen jatkavan tallissa myös ensi kaudella. Mercedes-pomo Toto Wolffin mukaan kyseessä oli helppo päätös.

Bottas liittyi Mercedeksen vahvuuteen vasta tammikuussa, joten aikaa uuteen talliin ja uuteen kauteen valmistautumiseen ei paljoa jäänyt. Silti Bottas on ajanut kaksi kertaa voittoon ja noussut palkintopallille yhdeksän kertaa.

- Me iskimme Valtterille valtavan haasteen tälle kaudelle, kun hän tuli niin myöhään mukaan. Hän nousi tämän sarjan eturiviin ja sai tallikaverikseen lajin parhaan kuljettajan. Tämä kaikki huomioiden hänen tuloksensa ovat olleet häikäiseviä, Wolff hehkutti tallin tiedotteessa.

- Matkalla on tietysti ollut ylä- ja alamäkiä. Huippukohtina tietysti kaksi voittoa, jotka tulivat Venäjältä ja Itävallasta. Hän esiintyi niin hyvin, ettei jatkosopimusta todellakaan tarvinnut miettiä yhtään. Tallin kannalta on ollut hyvä juttu myös Valtterin ja Lewis Hamiltonin hyvä keskinäinen kemia. Se on ollut juuri sitä, mitä tarvitsemme, Wolff jatkoi ylistystään.

Myös Bottas oli sopimuksesta hyvin tyytyväinen.

- Olen saanut jo nyt kokea hetkiä, mitkä tulen aina muistamaan. Olen nauttinut joka hetkestä sen jälkeen, kun liityin talliin tammikuussa. Tallin henkilöstön tuki on ollut korvaamatonta, Bottas sanoi.

- Talli osoitti luottoa taitoihini palkkaamalla minut. Uusi sopimus osoitti sen, että olen myös tuon luottamuksen ansainnut, Bottas jatkoi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teemu Jäntti jatkaa FC Lahdessa

15.8.2018 16:12:48