COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lewis Hamiltonin polvistumisesta lyödään jo vetoa

20.10.2017 - 10:58:15


Järjestävän maan kansallislaulu on osa F1-kisasunnuntain ohjelmistoa. Viime kilpailussa asia nousi otsikoihin, kun Sebastian Vettel ei saapunut ajoissa kuulemaan Japanin kansallislaulua ja sai myöhästymisestään varoituksen.

Tulevana sunnuntaina Teksasin Austinissa katseet kohdistuvat kansallislaulun käynnistyessä eritoten yhteen kuljettajaan, Lewis Hamiltoniin. Yhdysvalloissa etenkin amerikkalaisen jalkapallon eli NFL:n pelaajat ovat kritisoineet presidentti Donald Trumpin politiikkaa polvistumalla kansallishymnin aikana.

Hamiltonin on jopa odotettu näyttävän tukensa polvistumalla, ja Mercedes-pomo Toto Wolff heitti lisävettä myllyyn toteamalla torstaina, ettei hän aio estää Hamiltonia mikäli tämä aikoo näin toimia.

Vedonlyöntiyhtiö Betsafe on epäileväisemmällä kannalla. Kerroin polvistumiselle on 2,50, eli mikäli Hamilton polvistuu, veikkaja saisi rahansa takaisin 2,5-kertaisesti. Mikäli britin polvet pysyvät suorassa, kerroin on 1,50.

Austinissa peräti neljä viidestä ajamastaan kisasta voittanut Hamilton voi jopa jo varmistaa mestaruutensa tulevana viikonloppuna, mikäli Vettel epäonnistuu. Jos Hamilton voittaa sunnuntaina eikä Vettel ole viiden parhaan joukossa, mestaruus on sillä selvä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

18.1.2018 08:17:33

 

 

 

 

 

 

 

Neymar iski neljä maalia

17.1.2018 23:55:27