COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lewis Hamilton roimi nykyformuloita kovin sanoin: "F2-sarjakin parempi!"

6.12.2017 - 15:00:22


Maailmanmestaruuden jälleen päättyneellä kaudella napannut F1-kuski Lewis Hamilton on avannut sanaisen arkkunsa ja antanut palaa noottia sarjan nykytilasta.

Miehen mukaan nykyinen F1-sarja tarjoaa vähemmän mielenkiintoisia kisoja kuin F2-sarja. Hamiltonin mukaan ensiapuna tarvittaisiin heti isompia renkaita, kovempaa ääntä pitäviä moottoreita ja autoilta mahdollisuutta seurata edessä ajavaa paremmin.

Hamilton puhui brittien autourheilujärjestö BRDC:n palkitsemistilaisuudessa.

- Ajajan näkövinkkelistä haluaisi seurata edellä ajavaa paljon lähempänä, niin kuin karting-kilpailuissa. Karting on edelleen paras kilpailumuoto, sillä ajajat ovat toisiaan koko ajan lähellä, Mercedes-kuski kertoi Autosport.comin mukaan.

- Autot ovat parhaita tänä vuonna kuin ne ovat olleen koskaan. Uskon, että uudet autot vuonna 2021 ovat paljon enemmän "raakoja" kuin nyt. Toivottavasti niistä tulee äänekkäämpiä. Ja isommat renkaat. Miksi Jackie Stewartilla oli aikonaan todella isot renkaat ja meillä nyt pienet?, Hamilton ihmetteli.

- Jokaisella on tietysti mielipiteensä tästä. Mutta meidän pitää katsoa kuinka NFL on kasvanut isoksi, ja jalkapallo ja muut maailmanlaajuiset lajit. Näissä kaikissa muissa lajeissa on isoa globaalia suosiota. F1-sarjan pitää ottaa mallia näistä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!