COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bottas sanoo suorat sanat viime kaudesta

6.12.2017 - 16:30:05


Valtteri Bottas ei kiertele eikä kaartele arvioidessaan ensimmäistä Mercedes-kauttaan. Bottas myöntää suoraan, että hän odotti enemmän.

Bottas voitti päättyneellä kaudella kolme kisaa, nousi podiumille 11 kertaa ja päätyi sarjassa kolmanneksi. Pettymys paistaa silti miehen puheista.

- En voi olla tyytyväinen kauteen. Tiesin, että kaudesta tulee vaikea ja että minun pitää työskennellä lujasti, mutta odotin kyllä enemmän, Bottas puntaroi kokonaisuutta espanjalaismedia AS:lle.

- Olimme tiiminä erittäin hyviä, mutta omaan osaani en voi siis olla tyytyväinen.

Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton saavutti jo neljännen maailmanmestaruutensa. Suomalainen nostaa Hamiltonin kaikkien aikojen suurimpien mestareiden arvovaltaiseen kastiin.

Hamilton ei ole kuitenkaan lyönyt luuta Bottaksen kurkkuun. Bottas uskoo vakaasti, että hänellä on eväät kukistaa britti ensi kaudella.

- Kyllä, mutta se riippuu siitä, miten paljon pystyn nostamaan tasoani. Olin viime kaudella paikoittain häntä nopeampi, mutta sitten oli myös niitä aikoja, jolloin minulta kaivattiin vauhtia lisää. Jatkan kovaa työntekoa ja uskon itseeni.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!