VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Miksi venäläiskuski pääsi Williamsille? Isältä selitys

18.1.2018 - 10:38:43


Formula ykkösten Williams-talli vahvisti tällä viikolla venäläisen Sergei Sirotkinin ajavan tallin autolla tänä vuonna kilpaa. Sirotkinin kanssa tallipaikasta kilpaili käsivammastaan toipunut F1-veteraani Robert Kubica, joten Sirotkinin valintaa pidettiin hieman yllättävänä.

Isänsä Olegin mukaan Sergei Sirotkin ansaitsi tallipaikkansa erinomaisilla testituloksillaan.

- Sergei todisti testeissä olevansa Kubicaa vahvempi. Sekä aika-ajotesteissä että kisatesteissä. Sergei testasi myös simulaattorissa, missä hän osoitti erinomaista tietämystään. Hän antoi parempaa palautetta kuin kukaan muu nuori kuljettaja oli tehnyt ennen häntä, Oleg Sirotkin sanoi F1Todayn mukaan.

Kokemus on Williams-tallin ongelmana. Lance Stroll, 19, aloittaa F1:ssä toisen ja Sirotkin, 22, ensimmäisen kautensa. Myös Oleg Sirotkin arvioi tilannetta haasteelliseksi sen suhteen, kykeneekö Williams puolustamaan ensi kaudella valmistajien pisteiden viitostilaansa. Viime kaudella taakse jääneet McLaren ja Renault vahvistuvat varmasti.

- Williamsilla on hyvä potentiaali kasvuun. Kyllä, heillä on kaksi nuorta kuljettajaa nyt, mutta vuodessa tai kahdesta heistä tulee vahvempia, toteaa Oleg Sirotkin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Kärpät riehuu Tampereella

17.1.2019 19:04:48