VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suoraa puhetta: tämä mies himoitsee Bottaksen paikkaa

11.2.2018 - 17:21:43


Daniel Ricciardo sanoo sen nyt suoraan ja kiertelemättä: hän himoitsee Valtterin Bottaksen paikkaa Mercedeksellä kaudella 2019 Lewis Hamiltonin tallikaverina.

Ricciardon nykyinen sopimus Red Bullin kanssa kattaa vielä tämän kauden, mutta miehen mieli halajaa selvästikin muualle.

- Haluaisin päästä ajamaan jossain vaiheessa Lewisia vastaan riippumatta tiimin tilanteesta. Se olisi hauskaa. Minua kenties kutsutaan valehtelijaksi siitä, että haluan nopean tiimikaverin. Siihen on kaksi syytä: saat silloin aina enemmän irti itsestäsi ja saat silloin myös totuudenmukaisen arvion siitä, miten hyvä ja missä olet kuljettajana, Ricciardo muotoilee Crash.net-sivustolla.

- Olen mukana tässä urheilussa voittaakseni, mutta voittaakseni nimenomaan parhaana, ei onnella, eikä millä muulla vastaavalla. Jos voitan mestaruuden, niin haluan tietää, että olin paras kaveri sinä vuonna, Ricciardo jatkaa.

Red Bull puolestaan haluaisi pitää Ricciardon jatkossakin Max Verstappenin rinnalla. Verstappen on nostettu ensi kauden veikkailuissa varsin korkealle hallitsevan mestarin Hamiltonin yhtenä kovimpana ja taatusti nälkäisimpänä haastajana.

- Ollaksesi paras, sinun pitää kilpailla parasta vastaan. Minulla on ehdottomasti erittäin hyvä kuljettaja rinnallani, Ricciardo viittaa Verstappeniin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!