KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt tulee tiukkaa tekstiä Bottakselta - Hamiltonin on syytä olla huolissaan

18.2.2018 - 17:20:38


Valtteri Bottas lähtee ensi kauteen vain ja ainoastaan yksi tavoite kirkkaana kypärässä: maailmanmestaruus. Bottas vakuuttaa tekevänsä toisella Mercedes-kaudellaan kaiken mahdollisen lyödäkseen tallikaverinsa Lewis Hamiltonin ja iskeäkseen sen myötä ahnaasti kiinni titteliin.

- Hän (Hamilton) on varmuudella yksi kaikkien aikojen paras kuljettaja Formula 1:ssa. Hän on nelinkertainen maailmanmestari, mutta osoitin jo muutamaan otteeseen viime kaudella pystyväni lyömään hänet, Bottas painottaa PlanetF1.com-sivustolla.

Bottaksella on plakkarissaan hyvä, mutta ajoittain tulosten osalta aivan liikaa vuoristoradalla kulkenut kausi. Sillä tahdilla ei mestaruutta voiteta, eikä siitä voi oikeastaan edes unelmoida.

- Se on minusta itsestäni kiinni ajaa tasainen kausi alusta loppuun. Sellaiset viikonvaihteet, jolloin olen pari kymmenystä kärjen takana, eivät ole hyväksyttäviä. Minun pitää olla iskussa kaikissa olosuhteissa, radasta, lämpötilasta ja pidosta huolimatta. Olen niin nälkäinen. Olen tosiaankin valmis tekemään kaiken sen, mitä se vaatii, Bottas viittaa mestaruuteen.

Bottas aikoo heittää Hamiltonille rajun haasteen hinnalla millä hyvänsä.

- Keskityn vain omaan suoritukseeni ja en aio muuttaa siltä osin mitään. Vaikka jotain saattaakin muuttua, niin en näe mitään syytä sille, miksi emme voi työskennellä yhdessä tiiminä, Bottas vinkkaa Mersu-tallissa ainakin tähän asti vallinneeseen hyvään harmoniaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehokas Venäjä murskasi Leijonat

16.12.2018 18:20:25