KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen mahdollinen korvaaja kolaroinut: "Seuraava askel uran suurin"

11.3.2018 - 09:59:45


Kimi Räikkösen sopimus Ferrarin kanssa on katkolla jälleen kauden 2018 jälkeen. Ferrarin on huhuttu harkinneen Räikkösen korvaamista monacolaisella Charles Leclercilla, joka aloittaa ensimmäisen F1-kautensa Sauber Alfa Romeolla.

20-vuotias Leclerc on autourheilun suurimpia lupauksia, mutta testeissä Barcelonassa hänellä on ollut vaikeuksia. Leclerc romutti Sauberinsa ja pyörähti useamman kerran.

- Tunnen Charlesin 10 vuoden ajalta hänen ajettuaan meillä jo kartingia. Hän on menestynyt toistaiseksi todella hyvin. Hän on voittanut lähes kaiken, mutta seuraava askel on varmasti hänelle suurin. GP2:n, F2:n, F3:n ja GP3.n välillä tilanne on aika samanlainen, mutta F1 on aivan eri tarina. Täytyy opetella hallitsemaan renkaita ja moottorinhallintaa. Paljon on asioita, kommentoi Sauber Alfa Romeon tallipomo Frederic Vasseur F1Todayn mukaan.

Vasseur muistuttaa, että monet radatkin ovat Leclercille outoja.

- Ratojakin pitää opetella. En laittaisi kuitenkaan liikaa paineita hänen harteilleen. Tuloksia pitää tulla, mutta ennen kaikkea edistyminen kauden aikana on tärkeää. Tiedän, millä tasollamme olemme tällä hetkellä ja tiedän saman myös Charlesista, Vasseur sanoi.

Ferrari tukee rahallisesti sekä Sauberia että Leclerciä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52