KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tekikö McLaren virheratkaisun? - Honda vaikuttaa kestävän

12.3.2018 - 09:50:16


McLaren päätti yhteistyön Formula ykkösissä Hondan kanssa viime kauden jälkeen. Hondan moottoriyksikkö oli epäluotettava ja tehomäärissä sillä jäätiin jälkeen kilpailijoista.

Honda ei kuitenkaan vetäytynyt Formula ykkösistä. Se siirtyi Red Bullin kakkostallin Toro Rosson moottorivalmistajaksi. Huhutaan, että Honda olisi 2019 yhdistämässä voimassa Red Bullin kanssa.

Barcelonan testeissä maaliskuun alussa Hondan moottori vaikutti luotettavalta. Se sijaan McLaren-Renaultilla oli paljon teknisiä ongelmia.

Hondan tekninen johtaja Toyoharu Tanabe luonnehti testejä lupaaviksi. Hän oli tyytyväinen luotettavuuteen, sillä samaa moottoriyksikköä käytettiin molemmilla testiviikoilla.

Tanabe kehui myös yhteistyötä Toro Rosson kanssa.

- Suhteemme on avoin ja kommunikointi on toiminut hyvin osapuolten välillä. Kyse on vain testeistä, mutta odotamme positiivisella mielellä Melbournen avausviikonloppua, Tanabe sanoi.

Toro Rosson tekninen johtaja James Key säestää Tanabea.

- Käytimme testiviikoilla vain yhtä moottoria. Testien lopussa oli pikkuvikoja, mutta muuten ongelmia ei ollut. Keskeytimme testit lopussa vain varmuussyistä välttääksemme riskit, Key sanoi.

Toro Rossolla kisaavat tällä kaudella ranskalainen Pierre Gasly ja uusiseelantilainen Brendon Hartley. Molemmat aloittivat F1-uransa Toro Rossolla viime syksynä.

Toro Rossoa arvioidaan Hondan ja Red Bullin eräänlaiseksi koelaboratorioksi tulevaisuutta varten.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52