KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Red Bull-pomo sivalsi Ferraria "lunnaista" - "Se on väärin"

12.3.2018 - 10:18:05


Ferrari on uhannut vetäytyä Formula ykkösistä, mikäli sen vaatimuksia F1:n teknisistä säännöistä ei kunnioiteta. Ferrari vastustaa F1:n omistajan Liberty Median aikeita vähentää kustannuksia ja yksinkertaistaa teknologiaa.

Ferrarin puheenjohtaja Sergio Marchionne täräytti, ettei Liberty Media ymmärrä mitään teknologiasta. Red Bull-tallin kilpailujohtaja Christian Horner kritisoi Marchionnea ja Ferraria moisesta asenteesta.

- Se on hyvin epäkunnioittavaa Ross Brawnia (Liberty Median F1-pomo ja Ferrarin entinen tekninen johtaja) kohtaan Rossin ollessa yksi F1-historian menestyneimmistä insinööreistä. Mielestäni Libertyllä on hyvä ymmärrys bisnestä kohtaan ja on heistä kiinni, mikä päätös on paras, kommentoi Horner espanjalaisen El Confidencialin haastattelussa Barcelonassa.

Hornerin mukaan mahdollinen budjettikatto olisi huono asia Ferrarille, Mercedekselle ja Red Bullille, mutta hänen mukaansa Liberty Media päättää asiasta. Tiimit voivat sitten päättää, jatkavatko ne F1:ssä, vai eivät.

- Tietysti kaikki haluavat, että Ferrari jatkaisi. Se on fantastista taistelua ikonista tiimiä vastaan. Mutta on väärin, vaatia F1:ltä lunnaita, toteaa Horner.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52