KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bottas: "Mersun aika-ajovauhti vielä täysi mysteeri"

12.3.2018 - 16:30:14


F1-talli Mercedes piti odotetusti hyvää vauhtia yllä kauden alla talvitesteissä. Silti tallin suomalaiskuski Valtteri Bottas ei tiedä mihin uusi auto kykenee kisoissa kun aika-ajot koittavat.

Mercedes ajoi testeissä paljon kisasimulaatioita ja yhden kierroksen kovat vedot jäivät vähiin. Lewis Hamilton teki ratakierroksella tallin nopeimman ajan, mutta sekin jäi 1,3 sekuntia Ferrarin Sebastian Vettelin tykittämästä kierrosajasta.

- Pitkät vedot ja kisasimulaatiot olivat erittäin positiivisia. Emme usko, että olemme sekunteja edellä ketään - siitä ei ole kysymys. Mutta kaiken kaikkiaan se oli positiivista, Bottas sanaili Autosport.comin mukaan.

- Oli hienoa saada auto toimimaan pitkillä vedoilla ja kokeiltua erilaisia asioita auton kanssa ja päästä sinuiksi sen kanssa. Lewis teki aika pitkälle samoja asioita.

- On kuitenkin sanottava, että meille yhden kierroksen vauhti on vielä tuntematon, mutta se varmaan selviää parin viikon sisällä, Bottas pohti.

Suomalaiskuskin mukaan uuden auton kanssa ei ollut tarvetta venyttää sitä vielä äärimmilleen.

- Me tiedämme, että kun säädöt ovat kohdillaan, niin aika-ajosäädöt näyttävät kuinka lujaa pääsemme. Me maksimoimme nyt kaiken testeissä ja kokeilemme erilaisia asioita.

F1-kausi alkaa Australiassa Melbournen osakilpailulla parin viikon päästä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52