NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Alain Prostilta selvä kanta: "Renault tuskin voittaa"

13.3.2018 - 09:40:25


Renault palasi Formula ykkösissä tehdastalliksi 2016. Parissa vuodessa on tapahtunut kehitystä parempaan suuntaan, mutta kolmesta kärkitallista, Mercedeksestä, Ferrarista ja Red Bullista Renault on vielä jäljessä.

Renault Sportilla johtotehtävissä toimiva nelinkertainen F1-mestari Alain Prost myöntää, ettei usko Renaultin saavuttavan tulevalla kaudella osakilpailuvoittoja ainakaan normaaliolosuhteissa.

- Kaudella 2018 edistymme ja tulemme asteittain vahvemmaksi. Kolmella kärkitallilla on kuitenkin suuri etumatka ja niitä on vaikeaa ottaa kiinni. Mutta kauden puolivälissä saamme uusia osia ja palkintosijat eivät ole pois luettuja, Prost arvioi Nice Matin-lehdelle.

Prostin mukaan voitoista on turha puhua.

- On tarpeetonta nimetä erityisiä tavoitteita, koska moottoriurheilussa asiat eivät toimi niin. Tiimiä rakennetaan uudelleen, Enstonen tehtaalla on uusia työntekijöitä ja pian myös Viryssa. Milloin tavoitteemme saavutetaan, huomenna vai ylihuomenna? On liian aikaista sanoa. Katsotaan ensin, miten edistymme tänä vuonna, sanoi Prost.

Prost arvioi myös, että mestaruuden voittaa tänä vuonna joko Mercedeksen Lewis Hamilton tai Ferrarin Sebastian Vettel.

- Talvitestien perusteella Lewisillä on pieni etu. Hyvin pieni. Mutta kausi on pitkä, 21 kisaa. Mitä vain voi tapahtua. Red Bullkin on varmasti kilpailukykyinen, ennakoi Prost.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

20.3.2019 07:00:12