KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Red Bull harkitsee kovaa ratkaisua - Päätös kesän lopulla

13.3.2018 - 09:50:43


Formula ykkösten Red Bull-tallin uskotaan tämän kauden jälkeen vaihtavan moottorivalmistajaa. Sopimus Renaultin kanssa on katkolla ja Red Bull on tiettävästi neuvotellut yhteistyöstä Hondan kanssa.

Itse asiassa Red Bull ja Honda tekevät jo yhteistyötä Hondan toimiessa Red Bullin kakkostallin Toro Rosson moottorivalmistajana. Kesän lopulla saatetaan kuulla uutinen, että Honda vauhdittaisi Red Bull-konsernin molempia tiimejä.

- Toukokuussa on ilmoitettava asiasta FIA:lle, mutta se ei tarkoita vielä sitoutumista. Päätös tehdään kesän lopulla. Se on realistinen ajoitus päätöksellemme, kommentoi Red Bullin F1-tiimin pomo Christian Horner espanjalaiselle El Confidencial-lehdelle.

Toro Rosso onkin Red Bullin koelaboratorio moottoripuolella.

- Hondalla on ollut fantastinen Toro Rosson kanssa. On hyvä pitää silmällä kehitystä vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Seuraamme sitä suurella mielenkiinnolla, Horner toteaa.

McLaren irtisanoi yhteistyönsä Hondan kanssa viime kauden päätyttyä turhauduttuaan Hondan alitehoisuuteen teki teknisiin ongelmiin. Barcelonan talvitesteissä Honda vaikutti Toro Rosson vauhdittajana luotettavammalta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52