NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-tallipomo lupailee tasaisempia kisoja

14.3.2018 - 09:40:51


Formula ykkösiä on moitittu viime vuosina tylsyydestä, eikä todellakaan aiheetta. Autojen väliset erot ovat olleet suuria ja monissa kisoissa kuljettajat ovat keskittyneet säästelemään autojaan taistelematta sen enempää.

Haas-tallin kilpailujohtaja Günther Steiner lupailee faneille ensi kaudeksi tasaisempia kisoja. Steinerin mukaan Mercedes, Ferrari ja Red Bull ovat kyllä muita edellä, mutta loput seitsemän tallia ovat hänen arvionsa mukaan tasaisia.

- Heikkoja tiimejä täällä ei enää ole. On aika vaativaa tällä hetkellä. Luvassa on F1:n tasaisin kausi pitkiin aikoihin. Kolme ensimmäistä tiimiä ovat omassa sarjassaan, mutta loput tiimit ovat hyvin tasaisia, Steiner arvioi.

Haasin tavoitteetkin ovat selvillä.

- Viime vuonna olimme valmistajien pisteissä kahdeksansia, mutta nyt metsästämme kuudetta tilaa. Ero oli kahdeksan pistettä. Ei ollut hienoa, mutta ei katastrofikaan, toteaa Steiner.

Haasin kuljettajina jatkavat tällä kaudella Romain Grosjean ja Kevin Magnussen. Haas myös jatkaa tiivistä yhteistyötään moottorivalmistajansa Ferrarin kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!