NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Daniel Ricciardo voitostaan: "Joskus on nuoltava postimerkkiä"

15.4.2018 - 11:40:18


Red Bull-tallin australialaisajaja Daniel Ricciardo saavutti uransa kuudennen F1-osakilpailuvoittonsa ajettuaan ykköseksi Kiinan osakilpailussa. Ricciardo hyötyi turva-autosta, jolloin vaihtoi tuoreet renkaat autonsa. Sen jälkeen hän ohitteli itsensä kärkeen.

- En näytä voittavan tylsiä kisoja. Kaikki ovat olleet aika hauskoja, Ricciardo naurahti palkintopallilla Martin Brundlen haastattelussa.

Ricciardon turbo oli hajonnut lauantain harjoituksissa.

- Näytti jo siltä, että joutuisin starttamaan takarivistä. Jälleen kerran kiitos pojille. He työskentelivät takapuolensa ruvella, Ricciardo sanoi.

Ricciardo myönsi tuuria olleen mukana.

- Oli aika hektistä, kun teimme kaksi varikkopysähdystä peräkkäin (Max Verstappen tuli varikolle samalla kierroksella). Joskus täytyy nuolla postimerkkiä ja lähettää se. Meillä oli pehmeät renkaat ja tiesimme, että voisimme saada jarrutuksissa muita enemmän. Joskus saa mahdollisuuden yrittää, joten piti ottaa se, hän sanoi.

Ricciardon voitto ratkesi ohituksessa maaliin toisena ajaneesta Valtteri Bottaksesta.

- Ajattelin työntää pois radalta, heh, pilailin vain. Tiesin, että tilaa oli riittävästi, joten päätin yrittää, Ricciardo totesi ohituksestaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!