NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kiinassakin tyrinyt Max Verstappen uhmakkaana: "Minun ei tarvitse rauhoittua"

15.4.2018 - 12:16:48


Max Verstappen oli Kiinan F1-osakilpailun antisankari. Hän yritti ohitusta Lewis Hamiltonista ja Sebastian Vettelistä hölmöissä paikoissa. Ohitusyritys Hamiltonista vei Verstappenin ulos radalta ja ohitusyrityksessään Vettelistä hän kolaroi.

Verstappen sai kymmenen sekunnin aikasakon sijoittuen lopulta viidenneksi. Paremmalla maltilla hän olisi voinut voittaa kisan.

- Näin heidän (Hamilton, Vettel) olevan ongelmissa renkaidensa kanssa. Yritin jarruttaa mutkaan myöhään. Lukitsin vähän takarenkaitani ja osuin häneen (Vettel). Tietysti se oli omaa syytäni, Verstappen sanoi Crash.netin mukaan.

- Tällaista ei halua, mutta on helppoa sanoa jälkikäteen, että olisi pitänyt odottaa. Se olisi voinut olla paras idea, mutta nyt kävi näin, Verstappen sanoi.

Verstappen mokasi ohitusyrityksessään myös viikkoa aiemmin Bahrainissa kolaroiden Hamiltonin autoon. Silloin Verstappen joutui itse keskeyttämään.

Verstappen tyrmää ehdotukset, että hänen pitäisi rauhoittua.

- On helppoa sanoa niin. Nyt ei mene, kuten haluaisin, mutta tarkoittaako se, että minun pitäisi rauhoittua? En usko. On valitettavaa, että tuollaisia asioita tapahtuu. Täytyy analysoida ja palata seuraavaan kisaan vahvempana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!