VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrari uhkaa yhä jättävänsä Formula ykköset - Peruste tehdään selväksi

16.4.2018 - 12:07:14


Formula ykkösten nykyinen osanottajasopimus päättyy kauden 2020 jälkeen. Kaudesta 2021 F1 saattaa joutua tulemaan toimeen ilman Ferraria.

Ferrarin hallituksen puheenjohtaja Sergio Marchionne kommentoi Ferrarin osakkaiden kokouksen yhteydessä Wheels24-sivuston mukaan Ferrarin tehneen selväksi, mihin suuntaan F1 ei saisi muuttua.

- Jos F1:stä tulee enemmän näytelmää kuin oikeaa urheilua, jos sarja menee NASCAR:n suuntaan, sitten lähdemme, Marchionne sanoi.

F1:n kaupallinen omistaja Liberty Media on ilmoittanut, että 2021 voimaan tulisi 150 miljoonan dollarin kausibudjettikatto. Moottorisääntöihin on tulossa merkittäviä muutoksia kulujen hillitsemiseksi.

- Jos on ehdotuksia, jotka muuttavat F1:n olemusta, oletan Ferrarin vetäytyvän. Teemme yhteistyötä Liberty Median kanssa löytääksemme hyväksyttäviä ratkaisuja, Marchionne sanoi.

Marchionnen toiset haluavat riisua teknologiaa, mutta Ferrari haluaa pitää F1:n korkean teknologian sarjana. Ferrari ja Mercedes haluavat pitää yllä korkeaa teknologiaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!