VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nico Rosberg kertoi, miksi lopetti uransa

23.4.2018 - 09:47:56


Nico Rosberg saavutti 2016 Formula ykkösten maailmanmestaruuden. Muutamaa päivää mestaruuden varmistumisen jälkeen Rosberg tiedotti shokkiuutisesta. Hän päätti lopettaa uransa välittömästi.

Nyt Rosberg kertoo F1i-verkkosivustolla lopettaneensa uransa, koska ei olisi voinut välttämättä päästä enää samalle tasolle. Voittaminen vaati niin paljon.

- Voittaminen vaati sen, että elämässä piti päästä eroon kaikesta ylimääräisestä ja keskittyä vain kahteen asiaan: perheeseen ja seuraavan kisan voittamiseen. Deletoin Facebook-tilini. En lukenut enää uutisia. Kotonakin keskityin vain ajattelemaan, kuinka palautuisin parhaiten seuraavaa kisaa varten. Kuinka treenaisin tehokkaimmin, että olisin iskussa taas seuraavassa kisassa, Rosberg sanoi.

Rosberg tekee selväksi, että nykypäivän F1 on armotonta huippu-urheilua, jossa menestyminen vaatii täydellisen sitoutumisen.

- Ravinto. Kuinka oppisi nukkumaan parhaiten aikaerosta toipuakseen. Lähes kaikki. Se auttoi minua pääsemään parhaalle tasolleni. En usko, että koskaan olisin enää sitä tasoa parempi, Rosberg toteaa vuoden 2016 menestystekijöistään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54