VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bottas: "Iso osa minusta iloitsee - osa ei ole onnellinen"

14.5.2018 - 10:41:48


F1-talli Mercedeksen suomalaiskuljettaja kertoi Espanjan osakilpailun jälkeen medialle tuntojaan siitä, kun talli ottaa kaksoisvoiton ja ensimmäisenä ruutulipulle ennättää tallitoveri Lewis Hamilton.

- No siinä tilanteessa on aina iso osa minua, kun me olemme ensimmäinen ja toinen kisassa ja jos Lewis voittaa ja minä olen toinen, niin iso osa minua iloitsee tiimin puolesta, Bottas sanaili median tentattavana.

- Se merkitsee, että me olemme vahva tallina ja saamme ne tulokset mitä olemme kisasta hakemassakin. Mutta tottakai osa minusta ei ole onnellinen, koska haluan voittaa kilpailuja. Vielä on tietysti pitkä kausi edessä, ja minä olen kilpa-ajaja, mutta olen myös tiimipelaaja ja toinen sija ei ole täydellinen juttu, mutta kilpailu oli täydellinen kuitenkin tallin kannalta.

- Meillä oli täällä hyvä tallin strategia. Ferrarilla nyt ei kenties niinkään. Me teimme oikean valinnan virtuaalisen turva-auton aikana ja päätimme pysyä radalla. Renkaamme toimivat hyvin ja pystyimme muuttamaan strategiaamme, Bottas vielä lisäili.

Seuraavana kisakalenterissa on vuorossa legendaarinen Monacon osakilpailu kahden viikon päästä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!