VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hamilton: "Tämä kokemus piristi - painoin koko kisan täysillä!"

14.5.2018 - 12:44:23


Lewis Hamilton dominoi Barcelonan F1-kisaviikonloppua. Hän ajoi kisassa paalulle ja hallitsi sunnuntaista kisaa aina startista ruutulipulle saakka. Brittikuskille voitto oli jo numero 64, mutta Mersun kilpakuljettaja oli silti erittäin innoissaan osakilpailun korkeimmalle podiumpaikalle kiipeämisestään.

- Tämä oli erittäin piristävä kokemus!, 33-vuotias Hamilton iloitsi.

- On todella upea tunne tulla tänne ja saada alle noin mahtava suoritus ja todella vakuuttava voitto. Kaikki voitot eivät tunnu yhtä hyvältä kuin tämä. Se on minulle jo 64 urallani, mutta tämä tuntuu silti erikoiselta ja uniikilta, Mercedes-kuski päästeli innoissaan.

Hamilton myös lisäsi, että Bahrain, Kiina sekä Azerbaidzan olivat auton osalta todella jähmeää suorittamista. Nyt hän kuitenkin pääsi vihdoin sinuiksi autonsa kanssa.

- Ihmiset luulevat, että minä vain kruisailin maaliin asti. En todellakaan, painoin lujaa jokaikisellä kierroksella, jotta sain tuntumaa auton balanssiin. Käytin koko kisan testipenkkinä sille, miten autosta voi ottaa balanssin osalta vielä enemmän irti, Hamilton taustoitti kisarupeamaansa.

Seuraavana kisakalenterissa on vuorossa legendaarinen Monacon osakilpailu kahden viikon päästä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!