NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arvostettu F1-asiantuntija lyttäsi Kimi Räikkösen täysin - tarjoaa lähtöpasseja heti kauden jälkeen!

12.6.2018 - 21:35:12


Arvostettu F1-asiantuntija Martin Brundle on antanut tylyn arvion Ferrarin F1-kuljettaja Kimi Räikkösestä. Arvio ei ole suomalaisittain mukavaa kuultavaa.

Räikkösen viime aikojen otteet eivät ole vakuuttaneet. Suomalainen hävisi viikonlopun Kanadan F1-kisassa jälleen selvästi tallikaverilleen Sebastian Vettelille ja lopulta suomalainen oli vasta kuudes. Se ei riitä Ferrarille, sillä talli haluaisi taistella kuljettajien MM-sarjan lisäksi myös valmistajien sarjassa. Tällä hetkellä Vettel tuo voittoja ja pisteitä, mutta Räikkönen ei riittävästi.

- Ferrarin on pakko olla huolissaan Kimistä. Tiedän, että hän on yksi suosituimmista kuljettajista, mutta lauantaina hän teki jälleen yhden virheen aika-ajossa ja jäi sunnuntaina lähes puolen minuutin päähän tallikaveristaan, Brundle kirjoittaa tuoreessa kolumnissaan.

Brundle ei anna Räikköselle armoa. Hänen mielestään Kimin päivät Ferrarilla ovat luetut.

- Mitä Ferrari oikein aikoo tehdä hänen kanssaan? Minun mielestä Kimi on tiensä päässä. Hän pystyy edelleen väläyttelemään nopeuttaan välillä, mutta hän ei pysty pitämään vaadittua tasoa kilpailusta toiseen. Hän ei ole riittävän hyvä tallikaveri Sebastian Vettelille, Brundle tylyttää.

Brundle antaisi Räikkösen lähteä tämän kauden jälkeen.

- Valmistajien MM-sarja on Ferrarille tärkeä. Jos he aikovat päihittää jatkossa Mercedeksen ja Red Bullin, tarvitsevat he Daniel Ricciardon tai Charles Leclercin Vettelin pariksi. Vettelin pitää sitten vain kestää se tilanne, Brundle jatkoi.

Räikkösen Ferrari-sopimus loppuu tähän kauteen. Ferrari ei ole ainakaan toistaiseksi julkistanut vielä mahdollista jatkosopimusta, vaikka Sebastian Vettelin tiedetään haluavan jatkaa Räikkösen kanssa. Kaksikko tulee hyvin juttuun keskenään.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26