VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Red Bull vahvisti viimein - Honda on uusi moottoritoimittaja

19.6.2018 - 10:26:33


F1-sarjassa ajava Red Bull -talli on pitkään jatkuneiden spekulaatioiden jälkeen varmistanut tänään tiistaina, että se vaihtaa ensi kaudeksi Hondan moottoritoimittajakseen. Sopimus japanilaisvalmistajan kanssa on kaksivuotinen.

- Me odotamme innolla, että pääsemme työskentelmään Hondan kanssa ensi kaudella, tallipäällikkö Christian Horner kertoi tallin tiedotteessa.

- Tämä monivuotinen sopimus aloittaa mielenkiintoisen kauden tallin historiassa ja se varmistaa, että emme saavuta vain kisojen voittoja vaan varmistaa, että pääsemme taistelemaan myös mestaruudesta, Horner paukutteli henkseleitään.

- Pitkään jatkuneiden neuvotteluiden ja pohdinnan jälkeen päätimme, että tämä sopimus hyödyttää talliamme eniten. Olemme olleet tyytyväisiä Hondan panokseen F1-sarjassa ja etenkin kehitykseen Scuderia Toro Rosson kanssa, Horner painotti.

Red Bull jatkaa myös samalla nimellä kuin ennenkin, eli tallin virallinen nimi on myös ensi kaudella Aston Martin Red Bull Racing. Red Bullin entinen moottoritoimittaja oli ranskalainen Renault, mutta viime kausina tallin ja autonvalmistajan yhteistyö hieman yski.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!