VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Gasly antoi huutia Renaultin koneelle: "Honda paljon parempi"

7.8.2018 - 19:55:27


Ranskalainen kilpakuljettaja Pierre Gasly on kertonut Autosport.comin mukaan, että Hondan moottori on paljon parempi kuin Renaultin viime vuotinen, vaikka japanilaisvalmistaja on vielä kehityskaaren alussa.

Gasly teki debyytin Toro Rosson puikoissa kauden 2017 muutamassa viimeisessä kisassa ja tuolloin tallilla oli vielä käytössä Renaultin moottori. Tällä kaudella Red Bullin junioriohjelmassa mukana olevalla 22-vuotiaalla kuskilla on ollut vauhdittajana autossaan Hondan moottori.

Gasly oli edellisessä Unkarin Hungaroringillä ajetussa kisassa kuudes.

- Ajamisen näkökulmasta homma on toiminut kauden alusta lähtien hyvin verrattuna siihen, mitä se oli Renaultin kanssa viime vuonna, ranskalaiskuljettaja analysoi.

- Moottorista saa enemmän kiihtyvyyttä irti ja tiedämme tarkalleen miten kehittää sitä lisää saadaksemme lisää voimaa. Mutta ajettavuuden näkökulmasta se on todella hyvä.

- Tiesimme, että Unkarin rata ei välttämättä ole hyvä autollemme, mutta Honda teki fantastista työtä sateisissakin olosuhteissa. Ajettavuus oli hyvä ja emme kärsineet mistään ongelmista vaikka kuumuus oli kova.

Seuraava F1-sarjan osakilpailu ajetaan Belgiassa Span radalla elokuun lopussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Savo Volley hävisi nollille

20.2.2019 23:06:43