NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Michael Schumacherin pojalla on hirvittävät paineet: ”Antakaa aikaa ja jättäkää hänet rauhaan!”

19.8.2018 - 21:22:39


Legendaarisen Michael Schumacherin poika Mick, 19, tekee loistava työtä F3:ssa ja on ilmeistä, että hänen lahjakkuutensa kantaa kuninkuusluokkaan. Sudenkuopan näkevää entistä F1-kuljettajaa Marc Sureria tosin tilanne myös kauhistuttaa.

Sukunimi Schumacher avaa varmasti ovia, mutta sen perintö myös velvoittaa suuren yleisön silmissä ja saattaa tuoda mukanaan hirvittäviä paineita.

- Toivon, että Mickille annetaan riittävästi aikaa kehittyä, joten jättäkää hänet rauhaan tältä osin!, Surer sivaltaa saksalaismedialle.

- Poika paralla oli hirvittävät paineet jo silloin, kun hän aloitti uransa. Hänellä oli heti F4:ssä paljon kovemmat paineet, kuin kuljettajilla F2:ssa. Tosin asiassa on tietenkin myös se toinen puoli: paine saattaa auttaa Mickiä myös kehittymään entistä vahvemmaksi kuljettajaksi, Surer jatkaa.

Surer tähdentää kuitenkin sitä, että Mick Schumacherilla ei ole vielä mikään kiire F-ykkösiin, vaikka sarjan pomot ovatkin jo herkutelleet ajatuksella.

- Ongelma tulee tässä: kun Mick nousee F-ykkösiin, niin häneltä odotetaan ihmeitä. Mickillä on kuitenkin vielä pitkä matka kuljettavanaan, joten suokaa hänelle aikaa.

Surer väläyttelee vuotta 2021.

- Jos Porsche tulee sarjaan mukaan vuonna 2021, niin se saattaisi olla ihanteellinen hetki Mick Schumacherin F1-uran käynnistymiselle.

Surer ei näkisi nuorukaista mielellään heti kättelyssä huipputallissa.

- Vaara sen osalta, että häneltä odottaisiin liikaa, olisi suuri, oikeastaan se olisi valtava. Hänelle tulee tarjota aikaa kehittymiseen vaikkapa Force Indian tapaisessa tiimissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!