NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Eeppinen taistelu F1-mestaruudesta” - paljon samaa kuin Häkkisen ja Schumacherin välisessä väännössä

19.8.2018 - 23:07:48


Entinen F1-kuljettaja David Coulthard näkee Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin välisessä taistelussa paljon samoja piirteitä, kuin Mika Häkkisen ja Michael Schumacherin vastaavassa aikoinaan. Coulthard kiteyttää innoissaan sanomansa yhteen sanaan: eeppistä!

Coulthard on vakuuttunut siitä, että tämän kauden mestaruus ratkaistaan Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Ferrarin Sebastian Vettelin välillä.

- Se on kenties yksi kaikkien ajoin suurimmista taisteluista F1-mestaruudesta. Tämä taistelu painuu historiaan, Coulthard esittää näkemyksensä Sport Bild-lehdelle.

- Mercedes vaikuttaa menettäneen viime vuosien totaalisen hallintansa ja nyt Ferrari on vuorostaan varsin vahvoilla, Coulthard jatkaa.

Coulthardin mukaan taistelusta tekee yhä herkullisemman se, että Hamilton ja Vettel ovat ihmisinä täysin eri luonteisia.

- Molemmat ovat kuitenkin äärimmäisen keskittyneitä. Lopussa ratkaisee se, kumpi on vahvempi, ei se, kumpi on heikompi, Coulthard viittaa kuljettajien lisäksi autoihin.

Coulthard korostaa samalla urheilullisuutta.

- Häkkinen ja Schumacher kunnioittivat toisiaan. Vettel ja Hamilton kunnioittavat myös toisiaan. Ei, ei Lewis ole lainkaan niin aggressiivinen, kuin monet luulevat. Ei hän halua järjestää ongelmia. Kuten sanoin, Sebastian on taas täysin erilainen kaveri. Hän on perheellinen ja aikuistunut. Ei heistä tule erilaisina ihmisinä varmasti ylimpiä ystäviä, mutta yhtä kaikki: Lewis ja Sebastian ovat suuria urheilijoita.

Hamilton johtaa sarjaa 24 pisteen erolla toisena olevaan Vetteliin, kun kauden 21 kisasta on ajettu 12. Hamiltonilla on tähän mennessä koossa viisi voittoa, eli yksi Vetteliä enemmän.

Kausi jatkuu kesätauon jälkeen ensi viikonvaihteena Span radalla Balgiassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!