NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuleva Ferrari-kuski Leclerc pamautti kovan tavoitteen - haluaa voittaa mestaruuden tulokaskautenaan

14.9.2018 - 08:38:31


F1-talli Ferrarin suomalaiskuski Kimi Räikkönen julkisti viime tiistaina sopimuksensa Sauberille ensi vuodesta lähtien. Samalla Ferrari pestasi ensi kaudelle monacolaisen superlahjakkuuden Charles Leclercin.

Nuori Sauber-kuski ei pitänyt vakkaa kynttilän alla, vaan paalutti Singaporessa brittiläisen The Daily Expressin mukaan haluavansa näyttää maailmalle jo tulokaskautenaan.

- Näen, että monet epäilevät kykyjäni ja minulla tulee olemaan paljon paineita. Mutta ollakseni rehellinen, niin en tunne paineita ollenkaan, 20-vuotias kuski paalutti aviisin mukaan.

- Minulla on henkinen kyky karistaa kaikki paineet hartioiltani ja uskon, että jos teen parhaani autossa ja teen kaikki oikein niin se tulee sieltä, Leclerc vihjaili.

- En mene Ferrarille opettelemaan. Tänä vuonna heillä on mestaruusauto ja varmasti myös ensi vuonnakin heillä on tähtäimessä mestaruus. Mutta jos en saa hyviä tuloksia aikaan, niin sitten en ansaitse Ferrarin kilpakuskin paikkaa seuraavana vuonna, monacolaiskuski pyöritteli.

Singaporen osakilpailu ajetaan viikonloppuna.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!