NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mersun tallipäällikkö paljasti keskustelujaan Bottkasen kanssa - "Ymmärrän, että minun pitää olla parempi kauden alusta lähtien"

9.10.2018 - 07:11:01


Valtteri Bottas hyväksyy asemansa Mercedeksen F1-tallin kakkoskuskina - ainakin tällä hetkellä. Lewis Hamilton on ajamassa Mersunsa vakuuttavasti maalimanmestaruuteen.

Hamilton johtaa MM-sarjaa nyt 67 pisteen erolla ennen Ferrarin Sebastian Vetteliä. Osa tuosta kaulasta tuli Sotshissa reilu viikko sitten, kun kärjessä kaasutellut Bottas päästi Hamiltonin edelleen tallimääräyksellä.

Mercedeksen tallipäälikkö Toto Wolff on nyt paljastanut, mitä kulisseissa puhuttiin Sotshin GP:n jälkeen.

- Bottas sanoi Sotshissa kilpailun jälkeen: "Ei ole tarvetta keskustella mistään. Jos olisin sinä, niin tekisin samoin", Wolff kertoi brittiläisen Daily Express -lehden mukaaan.

Bottas oli ollut jopa itsekriittinen.

- Ymmärrän, että minun pitää suorittaa paremmin aivan kauden alusta lähtien, jotta voisin todella taistella mestaruudesta enkä tehnyt sitä, Wolff kertoi Bottasin sanoneen.

Daily Expressin mukaan Wolff sanoi myös, että Mercedes ei aio "palkita" Bottasta tallimääräyksillä sen jälkeen, kun Hamiltonin mestaruus on jo matemaattisestikin varma.

F1-kautta on jäljellä neljän osakilpailun verran. Hamilton voi varmistaa tittelinsä jo vajaan kahden viikon päästä USA:ssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55